Ja, der er også en professionel side, vi skal jo alle have smør på brødet ;-).

Jeg har gennem de seneste år brugt en stor del af mit liv på at overleve min kræftsygdom, det seneste år synes jeg, at jeg for alvor er begyndt at leve igen, og jeg føler at jeg har genfundet en stor del af mit overskud. Det overskud vil gerne gerne bruge på at hjælpe andre med, at gennemgå en personlig udvikling, som kan lede til et bedre og mere fuldt liv for de fleste.

Senest har jeg taget initiativ til det der på sigt bliver et center for kræftoverlevere. Jeg synes selv det er et kanon-spændende projekt og langt det meste af min energi går til det projekt.

 

2 Comments
 • Berit
  september 29, 2014

  Hej Lene.

  Jeg faldt over din side, da jeg – modsat det jeg plejer at bruge Google til – nemlig at blive angst over at læse om statistikker mm over livmoderhalskræft…Istedet søgte jeg på kræftoverlevere, for sådan en vil jeg også være!!! Jeg har fået fjernet hele underlivet ved operation og da der viste sig at være lidt i en lymfe har jeg netop afsluttet kemo og stråler..Det er selvfølgelig godt at det nu er overstået, men jeg har stor angst for hvad de forstående scanninger vil vise – ja i det hele taget er min angst for tilbagefald stor!Det er derfor dejligt livsbekræftende at læse om dig:) Kh Berit

 • Lene
  september 30, 2014

  Hej Berit

  Jeg husker det stadig som var det i går – det med angsten. Det er hårdt, det er skræmmende og det er stressende. Jeg husker også at det var svært skræmmende at overgå til kontrolforløb, fordi jeg så ikke længere havde daglig kontakt med sygehuset. Jeg er overbevist om at du, lige som mig, har en masse at leve for. Frygten tror jeg bunder i, at vi pludselig ikke længere er “fredet”, det var os det ramte og ikke naboen, og derfor vi bliver så skide bange for at blive ramt igen. Men jeg ved også at det med tiden, bliver nemmere at fokusere på “her og nu”, så tankerne om den næste kontrol/skanning og frygten for tilbagefald ikke får lov at fylde så meget.

  Din krop skal bruge en masse krudt på at komme sig, så det bedste råd jeg kan give dig, er at være rigtig god ved dig selv. Få hvile og søvn nok, spis noget sund og nærende mad, drik en masse rent vand, gå nogle ture og nyd solen, blæsten, regnen eller hvad der nu bydes på derude.

  Og husk så…
  Du er kræftoverlever fra den dag du fik diagnosen. Fra den dag har stort set alt handlet om at vinde over den sygsom, og hver dag du vinder, er en dag som kræftoverlever :-D. Det er min definition af en kræftoverlever!

  Masser af smil og tanker
  Lene

Hold dig ikke tilbage... smid en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.