ALLE læger…

altså, med ALLE læger menes ALLE læger på onkologisk afdeling på OUH, og de fleste læger på de andre afdelinger, som jeg har haft med at gøre de sidste par år.

Helt anderledes ser det ud på Svendborg Sygehus, mave-tarm afdelingen. Søde læger og søde sygeplejersker. Til gengæld er det i min verden helt anderledes hvad angår lægerne på Gynækologisk afdeling på Svendborg Sygehus, hold da op de har meget at lære, ikke mindst hvad angår respekt for og kommunikation med patienter.

Endelig ligger min egen læge HELT uden for kategori, han er guds gave til hårdt prøvede patienter, eller i hvert fald guds gave til mig. Ikke at jeg er religiøs, det er jeg ikke… nærmest anti-religiøs, men min egen læge er GULD!!!

About Author

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Få viden, værktøjer, trips og tricks til at tage magten fra kræften. Du får også nogle skarpe tilbud og nye forløbsdatoer før de frigives officielt.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik

Formål

Stedet her er til for at hjælpe dig der har overlevet kræft eller er i gang med det, til selv at gøre noget for at få at opnå en fornyet livskvalitet, for det fede er... du KAN selv gøre noget!

Lene Aagaard © 2020. All rights reserved

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

%d bloggers like this: