Bølge, hurra og hvor er det fedt

Igår var Julie og jeg afsted igen, for anden gang…

Jeg har længe puslet med tanken om at spinne igen, vel vidende at jeg sandsynligvis ikke kan være med i en hel lektion. Men et eller andet sted skal man jo starte. Da det så viste sig, at en cykel-entusiast har købt en gård på Langemarken – små 2 kilometer hjemme fra os af – og omdannet den til bed & breakfast med udlejning af cykler, og nu også spinning 4 dage om ugen, så måtte jeg jo tage chancen.

Det er et smadderhyggeligt sted, og det er nogle enormt dejlige mennesker, og igår var så anden gang vi var der. Første gang, som var sidste onsdag, kørte jeg med i 25 minutter før jeg måtte give op, simpelthen fordi jeg blev dårlig med kvalme og svimmelhed. Men igår… ved hjælp af druesukker, masser af vand og koncentreret vejrtrækning, så gennemførte jeg hele lektionen. Med andre ord… for første gang i 3 år har jeg gennemført en spinningtime. JEG ER FOR SEJ!!!

Vi har allerede meldt os på hold både onsdag og lørdag i næste uge. Det er et motionshold, hvor det ikke er for anstrengende, men hold kæft hvor er det fedt at være igang igen, sikke et overskud jeg får. smiley

Derhjemme har Toke jo egentlig udrettet underværker; han har ordnet rummet ovre i længen, så vi nu har et fedt og indbydende motionsrum. Det fede er at der er blevet malet, vores maskiner står, så de er lige til at bruge. Der er vægte, kosteskaft, stepbænk, bolde og elastikker, og ikke mindst, så er der Wii’en. Thor købte en Wii lige efter jul, og jeg købte WiiFit-pakken til, og for mit vedkommende er det et hit. Thor og jeg går over i rummet sammen, han starter med at spille WiiSport, -GuitarHero eller Fit mens jeg starter på en af maskinerne, og efterfølgende arbejder jeg med styrketræning og slutter af på Wii’en. Når jeg har Wii’en, så prøver Thor én af maskinerne.

Det at Toke fik lavet motionsrummet, har helt klart været medvirkende til, at jeg er kommet igang med noget motion. Det er så dejlig nemt, at gå over i længen, og når jeg først er kommet igang, så bliver jeg jo gerne ved i en times tid.

Idag har Thor og jeg en aftale om at gå i længen, når vi kommer hjem. Hvis Julie har lyst kommer hun med derover – hun er godt nok ikke så begejstret for Wii’en som Thor og jeg er, men hun bruger de andre ting, og det er jo hyggeligt at være flere derovre.smiley

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

Scroll til toppen