Hvad gør vi, når hverdagen besværes af mere eller mindre invaliderende senfølger, når overskuddet og energien synes at være mere nede end oppe?

Vi prøver at finde quick-fixes for de udfordringer vi har fået i gave efter behandlingen for kræften, bare et eller andet som kan få trætheden til at forsvinde, noget som kan holde sygdommen væk resten af livet.

Måske finder du en guide, en gratis e-bog, en blog af en kræftoverlever i din søgen, men det er først når du lander på en side som denne her, at du har erkendt at du har brug for hjælp.

null
kræftramt

MIT LIV GIK I STÅ

Du kan sikkert nikke genkendende til, at under behandlingen er sygdommen omdrejningspunktet i livet. Det handler om at få behandling og blive rask. Måske føler du, som nogle af os andre, at styringen eller kontrollen med dit liv, er lagt i andres hænder og du følger ”bare” de anvisninger du får.

Du bruger al din energi og alle din styrke på at bekæmpe sygdommen.

null

KRÆFTFRI? RASK?

Måske er du færdig med din behandling – og har fået at vide at du er kræftfri. Måske har lægen endda været så flabet at sige at du er rask??!!.

Måske føler du, lige som jeg gjorde, at du er ladt i stikken, skudt fuldstændigt i sænk og fortabt. Hvad nu? Skal jeg så ”bare” komme mig og vende tilbage og fortsætte hvor jeg slap? Kan jeg det? Vil jeg det?

Overvældet efter kræft
null

HVOR LAGDE JEG MIT LIV?

Føler du dig ramt af bare lidt af det du netop har læst og inderst inde tror på at meningen med livet ikke er at være syg eller styret af sygdom.

Tror du på at rejse dig og komme tilbage til at leve livet? og vil du dele din rejse med ligestillede?

Så vil du elske det her online gruppeforløb. Her vil du blive inspireret til at lytte til din krop og dit hjerte, og finde energi og mod til at generobre styringen i dit liv. Du vil have støtte fra de andre i din gruppe, og du vil opleve et kærligt og ærligt sammenhold med de andre i din gruppe.

Du får...

Et online forløb skabt til dig, der er ønsker at slippe fri af kræften, men du ved ikke rigtig ved hvad du kan og har lyst til nu. Et intensivt forløb, hvor du gennem 10 uger vil udvikle dig og få øget selvindsigt.

Fællesskab

Et fællesskab med andre der deler dit ønske om at finde tilbage til livet. Du får et helt unikt netværk af ligestillede, som du kan dele dine erfaringer med og som du kan gøre brug af både under og efter forløbet.

Motivation

Du får værktøjer, sparring og feedback, fra mig og fra din gruppe. 10 online Q&A’s, hvor vi følger op på din personlige udvikling og sikrer at du er på rette kurs henimod en fornyet livskvalitet.

GRUPPEFORLØB

Fuld betaling
Kr. 8.500
  • Startdato: 5. januar 2021
  • Varighed: 10 uger
  • Hvor: Online
  • Betaling: klik på knappen

GRUPPEFORLØB

Betal over 4 gange
kr. 2.125
  • Startdato: 5. januar 2021
  • Varighed: 10 uger
  • Hvor: Online
  • Betaling: klik på knappen

Er du stadig lidt i tvivl?

Book en afklarende samtale med mig... den er gratis

Det bedste tidspunkt at kontakte mig er på email 😉

Skriv på hej@leneaagaard.dk eller brug formularen herunder. Du kan også ringe på 40567895. Jeg er ofte optaget, men læg gerne en besked, så ringer jeg tilbage så hurtigt som muligt.

Få viden, værktøjer, trips og tricks til at tage magten fra kræften. Du får også nogle skarpe tilbud og nye forløbsdatoer før de frigives officielt.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik

Formål

Stedet her er til for at hjælpe dig der har overlevet kræft eller er i gang med det, til selv at gøre noget for at få at opnå en fornyet livskvalitet, for det fede er... du KAN selv gøre noget!

Lene Aagaard © 2020. All rights reserved

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

Gør som mange andre kræftramteFå viden, tips og tricks til hvordan du kan forbedre din livskvalitet

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik