hippocrates

  • Har du gener, smerter eller ubehag du døjer med?
  • Har du været eller du ramt af alvorlig eller kronisk sygdom?
  • Mangler du energi, føler du dig drænet, er du stresset eller bare ualmindeligt træt?
  • Har du det godt men vil gerne tage dit helbred til det næste niveau, og få det endnu bedre?

Uanset hvilken af de ovenstående der passer på dig, så vil du i løbet af de tre uger forandre dit liv og dit almene helbred til det bedre. Det handler om at give din krop de optimale vilkår til at læges og næres på en måde der er baseret på den nyeste forskning, og det handler om nydelse for krop og sjæl.

Hippocrates Health Institute

Rejs med til et af verdens førende spa- og helseinstituter i verden. Hippocrates Health Institute ligger i det det skønne varme og solrige sydlige Florida. Hippocrates er et populært rejsemål, og tilbyder noget af det bedste indenfor holistisk helse og wellness. Her får du mulighed for at give dig selv en gave for både krop og sjæl.

Programmet på Hippocrates Health Institute byder på forelæsninger om sundhed, undersøgelser, rådgivning, behandlinger, sessioner hos psykoterapeut, økologisk rå plantebaseret mad, juicer, hvedegræsshots, mange former for motion såsom yoga, chi qong, meditation, thai chi, fitness og styrketræning.

Når du ankommer får du en individuel undersøgelse af dit helbred og dit personlige program udarbejdes med udgangspunkt i undersøgelsens resultater.

Hvornår rejser vi?

Giv dig selv den bedste spa- og helserejse, rejs til Hippocrates Health Institute i det sydlige Florida USA, et af verdens førende helseinstituter i verden. Tag afsted når du har lyst, eller tag med på én af grupperejserne, hvor der altid er en dansk rejseleder med fra Veganeren.dk.

Kommende datoer for grupperejser:

Grupperejser gennemføres ved minimum 10 deltagere.

Hver søndag starter der et nyt program på Hippocrates, så hvis datoerne ikke passer dig, kan du sagtens tage afsted en eller to uger før os andre eller komme senere og bare have en enkelt overlappende uge.

Når du har besluttet dig for hvornår du vil afsted, så skynd dig at bestille, de bedste værelser bliver hurtigt udsolgt.

Læs mere her om Life Transformation Program

Læs mere her om Comprehensive Cancer Program

Book din Helserejse

Comments are closed.