harmoni_collage_hippocrates

Placeret på et stort område i det tropiske sydlige Florida, ligger Hippocrates Health Institute. Stedet byder på fredfyldte omgivelser som indbyder til omsorg, pleje og udvikling af dit fulde potentiale. Instituttets Life Transformation Program giver dig den fundamentale viden, uddannelse og metode til at overgå til en sundere livsstil.

Life Transformation Program er et tre ugers seminar som kører ugentligt hver søndag til lørdag året rundt. Et program der bogstaveligt talt vil ændre dit liv. Den holistiske tilgang til sundhed og velvære som du lærer på Hippocrates inkluderer transformation af krop, sind og sjæl.

Book din Helserejse

Life Transformation Programmet inkluderer:

 • Det gode livgivende køkken:
 • Daglig økologisk rawfood buffet, grønne juicer og hvedegræsjuice.

Blodprøver:

Dine blodprøver vil vise de fantastiske foranringer der kan ske i din krop, når du skifter livsstil og til en rawfood kost. Konsultationer med Hippocrates Health personale tilbyder individuelle tilpasninger og anbefalinger for yderligere at styrke dit velvære.

Mere end 40 timers instruktion og undervisning til rådighed ugentligt

Nyd de informative og inspirerende foredrag om ernæring og livsstil af Brian og Anna Maria Clement og deres kyndige personale. Foredragene inkludere tilberedning af mad, hvordan du fortsætter derhjemme, fordybelsesteknikker og meget mere.

Private helbredskonsultationer:

Hippocrates læger, sygeplejersker og psykoterapister har konsultationer med hver enkelt gæst for at hjælpe dem til at opnå en tilstand af optimal sundhed.

Fitness Center:

Motion omfatter pilates, yoga, vægttræning, tai chi, vand-aerobic og meget mere som kan hjælpe til at styrke din krop.

Ekstraordinære faciliteter :

Nyt og opdateret fitness center, infrarød saunaer, damp rum, farveterapi og otte ozonpools, herunder; dødehavssalt, svømmepool, jacuzzi og vikingebad. Specialiserede healing terapier og individualiserede spa services.

Specialiserede healing terapier såsom trykkammer, kraniosakral terapi, ernæring og antioxidanter via drop, avanceret diagnostik, biofrekvenser, individuelle kosttilskud, termografi, ugentlige massager, tarmskylning, non-invasive elektromagnetisk terapier, laserbehandlinger og individuelle og gruppesessioner med psykoterapister. The Oasis Therapy Center har en omfattende liste af behandlingstilbud som er inkluderet i det tre ugers Life Transformation Program.

Book din Helserejse

Lær, plej og helbred…

Sindet:

Daglige foredrag om sundhed, healing og alternative modaliteter af førende eksperter.

Kroppen:

 • Den bedste ernæring ved hjælp af en økologisk dyrket rå kost, rig på enzymer og livgivende fødevarer.
 • Afgiftning
 • Hvedegræs-terapier, greenjuice og juice-faste
 • Tarmskylning, lavement og implantater
 • Motion, inklusive cardio, vægttræning og udstrækning
 • Infrarød sauna og damp-rum
 • Ozonpools; dødehavssaltpool, svømmepool, jacuzzi og vikingebad
 • Ugentlige massager
 • Bio-energ i behandlinger
 • Specialiserede healing terapier og integrative spa behandlinger

Ånd/Sjæl:

 • Følelsesmæssig rådgivning og psykoterapi
 • Stress-evaluering og stressmanagement
 • Dybe forbindelser og venskaber med ligestillede gæster og uddannere

Hen over de tre uger foregår transformationen bogstaveligt talt for øjnene af dig, efterhånden som kroppen begynder at opleve bedring og velvære. Mange gæster vælger at forlænge deres ophold for at fortsætte deres healingsproces i et trygt og støttende miljø, netop som det Hippocrates tilbyder.

Læs mere om Life Transformation Program her

Læs om de foredrag du kan opleve her

Læs mere om Hippocrates Health Institute her

Når du har deltaget på Life Transformation Program, så har du mulighed for at uddanne dig til Hippocrates Health Educator 

Book din Helserejse

Comments are closed.