Det rammer vidt omkring

For et par uger siden, fik vi at vide, at nu er familien i Sæby ramt, søsteren(søs) til min mands tante har fået konstateret kræft i bugspytkirtlen. Nogle ganske få dage efter at vi fik nyheden af min svigermor, kunne jeg se på Facebook, at datteren var på vej til Kina med søs. Stort kardo til dem, det er da handle-færdighed der vil noget.

Nu må vi så vente spændt på at høre om de gode resultater i Kina.

Det er snart ligeså normalt at blive ramt af kræft, som det er at blive ramt af influenza, det er skræmmende at en sygdom kan blive så “normal”. Det viser da med alt tydelighed, at der er noget vi gør galt i måden vi lever og agerer på.

Heldigvis er vi også nogen som rent faktisk overlever sygdommen, i familien er min svigerfar og jeg indtil videre overlevere, lad os håbe og krydse fingre for at søs også kan melde sig ind i samme klub som min svigerfar og jeg.

About Author

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Få viden, værktøjer, trips og tricks til at tage magten fra kræften. Du får også nogle skarpe tilbud og nye forløbsdatoer før de frigives officielt.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik

Formål

Stedet her er til for at hjælpe dig der har overlevet kræft eller er i gang med det, til selv at gøre noget for at få at opnå en fornyet livskvalitet, for det fede er... du KAN selv gøre noget!

Lene Aagaard © 2020. All rights reserved

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

%d bloggers like this: