Det rammer vidt omkring

For et par uger siden, fik vi at vide, at nu er familien i Sæby ramt, søsteren(søs) til min mands tante har fået konstateret kræft i bugspytkirtlen. Nogle ganske få dage efter at vi fik nyheden af min svigermor, kunne jeg se på Facebook, at datteren var på vej til Kina med søs. Stort kardo til dem, det er da handle-færdighed der vil noget.

Nu må vi så vente spændt på at høre om de gode resultater i Kina.

Det er snart ligeså normalt at blive ramt af kræft, som det er at blive ramt af influenza, det er skræmmende at en sygdom kan blive så “normal”. Det viser da med alt tydelighed, at der er noget vi gør galt i måden vi lever og agerer på.

Heldigvis er vi også nogen som rent faktisk overlever sygdommen, i familien er min svigerfar og jeg indtil videre overlevere, lad os håbe og krydse fingre for at søs også kan melde sig ind i samme klub som min svigerfar og jeg.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen