Drik masser af rent vand

Der har været en del fremme i medierne omkring forurening af vores grundvand. Det har vist sig at de største syndere med hensyn til pesticider og gødning i vores vand er os selv, eller i hvert fald de af os som sprøjter med for eksempel Round Up i vores have. Landmændene bidrager så sandelig også, men vi selv og DSB er store syndere. DSB fordi de sprøjter heftigt for ukrudt på banestrækningerne.

Rent vand er essentielt for vores overlevelse. Du kan leve længe bare på vand. Men uden vand duer det ikke. Jeg har ladet mig fortælle at du vil dø efter blot 3 dage uden væske. Og vand er nu en gang den bedste væske du kan give din krop, som jo i forvejen er overvejende vand.

Vores vand kommer igennem rensningsanlæg før det kommer ud i vandhanen. Og selv om der i Danmark ikke bruges klor og flour til at grundvandet (det bruges kun i lande hvor vandet hentes fra havet, søer og floder), så bruges der stadig kemi til at rense vandet. Og når din krop er nede på batterier, så er det en god idé at give den de bedste vilkår. Personligt har jeg en vandkande med udskifteligt kulfilter, som jeg altid bruger. Jeg har ikke råd til at installere et vandfilter på alt indkommende vand derhjemme, så vandkanden er mit alternativ. Heldigvis er Danmark stadig et af de lande der ligger i toppen, hvad angår rent vand.

Du kan altså roligt drikke vandet i vandhanen, vil du gerne gøre lidt ekstra, så køb en kande med udskifteligt kulfilter og hold så op med at bruge Round-Up. Spis eller brænd dit ukrudt i stedet!

En krop i bedring skal bruge op til 2 – 3 liter vand om dagen. Start din dag med et stort glas vand eller to, før du gør noget som helst andet. Et morgenbad er også godt, for der drikker huden også vand. Og nu vi er ved det med renseanlæg, så læs hvordan du kan kickstarte din krops eget renseanlæg, nemlig lymferne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen