Dybe samtaler

Dybe samtaler fuldt af indhold er noget af det jeg holder rigtig meget af, og jeg havde en af slagsen igår med en veninde. Ingen af os havde de vilde intentioner om en lang og dyb samtale tror jeg, men det blev den – altså både lang og dyb, men hold da op hvor var den også inspirerende og den gjorde mig i godt humør. Vi fortalte hinanden hvad vi pt. går og laver, om lidt drømmeri og vores planer og ønsker for den umiddelbare fremtid.

Den følelse jeg havde efter snakken var ret fed; jeg smilede, var glad og jeg følte mig motiveret. Jeg  tror at hun havde det lidt lige sådan.

Senere havde jeg en – ja man kan dårligt kalde det en samtale – det var vel nærmere en udveksling af ord: Toke siger et eller andet, som for mig lyder som “Hvad ser vi på”, men det viser sig at han havde set en hund i fjernsynet og sagde – og jeg citerer: “vov vov”, hvor til jeg svarer: “Det ved jeg ikke” og rækker ham fjernkontrollen. Han kiggede noget spørgende på mig, og så griner han. Da det går op for mig – lidt senere, efter en forklaring – kan jeg jo også kun grine. Vi blev enige om, at det da vidst ikke er én af de dybeste samtaler, som vi har haft, men udfaldet var godt – jeg blev glad, det samme gjorde han.

About Author

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Få viden, værktøjer, trips og tricks til at tage magten fra kræften. Du får også nogle skarpe tilbud og nye forløbsdatoer før de frigives officielt.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik

Formål

Stedet her er til for at hjælpe dig der har overlevet kræft eller er i gang med det, til selv at gøre noget for at få at opnå en fornyet livskvalitet, for det fede er... du KAN selv gøre noget!

Lene Aagaard © 2020. All rights reserved

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

%d bloggers like this: