Dybe samtaler

Dybe samtaler fuldt af indhold er noget af det jeg holder rigtig meget af, og jeg havde en af slagsen igår med en veninde. Ingen af os havde de vilde intentioner om en lang og dyb samtale tror jeg, men det blev den – altså både lang og dyb, men hold da op hvor var den også inspirerende og den gjorde mig i godt humør. Vi fortalte hinanden hvad vi pt. går og laver, om lidt drømmeri og vores planer og ønsker for den umiddelbare fremtid.

Den følelse jeg havde efter snakken var ret fed; jeg smilede, var glad og jeg følte mig motiveret. Jeg  tror at hun havde det lidt lige sådan.

Senere havde jeg en – ja man kan dårligt kalde det en samtale – det var vel nærmere en udveksling af ord: Toke siger et eller andet, som for mig lyder som “Hvad ser vi på”, men det viser sig at han havde set en hund i fjernsynet og sagde – og jeg citerer: “vov vov”, hvor til jeg svarer: “Det ved jeg ikke” og rækker ham fjernkontrollen. Han kiggede noget spørgende på mig, og så griner han. Da det går op for mig – lidt senere, efter en forklaring – kan jeg jo også kun grine. Vi blev enige om, at det da vidst ikke er én af de dybeste samtaler, som vi har haft, men udfaldet var godt – jeg blev glad, det samme gjorde han.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen