Ego-uge

I øjeblikket er jeg igang med én af de virkelig sjældne uger i mit liv. En uge hvor der ikke er andre i huset end mig, og selvom det er tomt og stilheden til tider er nærmest larmende, så er det dejligt.

Toke er på arbejde i denne uge, og har 7 dages uge, hvilket betyder at han først er hjemme på mandag. I søndags nogen timer inden han skulle afsted, fik jeg ham overtalt til at tage sønnike med på arbejde. I denne uge står den på Limfjordssejlads med en masse flotte og gamle skibe at kigge på, og Thor har længe gerne ville med på den tur, som løber af stablen en gang om året.

Julie og hendes kæreste støder til i morgen, og kæresten sejler med ugen ud. Julie er vidst nok nødt til, at tage tilbage og gå i skole torsdag og fredag, men kommer så igen til weekenden.

Jeg, derimod, har meldt fra i år og bliver hjemme – nogen skal jo passe farmen og dyrene ;-). Men det betyder så også, at jeg er alene i denne uge, der er kun mig der skal op om morgenen, kun mig at tage hensyn til, kun mig at lave mad til og kun mig til at styre fjernkontrollen, hvis jeg altså når ind foran fjernsynet.

Alenetid giver mig mulighed for at arbejde lidt på mit KræftOverlever-projekt og skulle jeg glemme at lave mad eller gå i seng, så betyder det ikke så meget, for der er kun mig. Og det er altså bare sjældent at det sker.

I denne uge har jeg en del aftenarrangementer, hvilket er den egentlige årsag til at overtale Toke til at tage Thor med på arbejde. På den måde er Thor fri for at sidde alene de fleste aftener. Nu kan han i stedet have det sjovt, og jeg kan gøre det jeg skal UDEN dårlig samvittighed over at efterlade ham så meget alene.

Det bliver en god uge; jeg har nogle møder som jeg glæder mig til, en frivilligvagt i Kræftrådgivningen i Svendborg, min far kommer på besøg for en kort bemærkning henover weekenden, og vi skal følges til 90 års fødselsdag på søndag. Samtidig bliver det en uge med eftertænksomhed, med tid til at slappe af og ikke mindst ro til at nyde… hvad der end måtte komme.

Mandag kommer Toke og Thor hjem igen, og så vender dagligdagen tilbage igen, men indtil da… vil jeg samle en masse positiv energi og bare nyde at arbejde, gå ture og være mig selv!!! 😀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå 7 af mine bedste til at forbedre din livskvalitet allerede i dag. Det koster kun din mail.

Du tilmelder dig samtidig Danmarks måske bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

Scroll til toppen