Endomondo

Vil du logge din motion? på den nemme måde? og har du brug for lidt motivation? Så er Endomondo en app for dig.

Jeg har selv brugt app’en i 4 måneder og jeg er mildest talt begejstret. Der findes sikkert mange apps som kan noget lignende , men jeg har ikke kunne finde nogen app, som giver så meget som denne, og så er den GRATIS.

Gennem de seneste 4 måneder har jeg logget/tracket al den motion jeg har dyrket, lige fra den korte gåtur til de lange cykelture, ja selv den Yoga jeg laver hjemme på gulvet har jeg logget.

Der er flere måder at gøre det på:

  1. Den primære måde at logge/tracke på, er når du er udenfor, og jeg tror egentlig at det er det app’en først var tænkt til. Når du starter din gåtur, så starter du også Endomondo på din telefon, vælger “træning” og motionsform, i det her tilfælde er det “gang”. Tryk på start og gå din tur. Når du er hjemme igen, stopper du trackingen og så får du muligheden for at indtaste en kort tekst og dele for eksempel på Facebook.
  2. Den anden måde er at indtaste oplysninger for eksempel om den Yoga du dyrker. Her laver man en ny workout, vælger et “træningspas uden rute” indtaster en titel, motionsform, starttidspunkt, varigheden og en eventuel distance. Del eventuelt på Facebook.

Når du har gennemført et træningspas og det er registreret, så får du nogle tal stillet til rådighed. For mig er de vigtigste tal hvor mange kalorier jeg har forbrændt, hvor meget væske jeg har brugt og ikke mindst hvor langt jeg har gået. Den sidste kan du også følge med i undervejs.

Du har nu muligheden for at genfinde den motion du har dyrket i historikken, eller hvis du tilgår Endomondo via en browser, så kan du se dine træningspas, workout, motion eller hvad du nu vil kalde det i en månedskalender. Du kan markere hver enkelt og se en eventuel rute du har gået på et kort, og du kan se alle de oplysninger, som jeg har nævnt ovenfor.

Ydermere er der mulighed for at integrere med et pulsur, hvis du vil have endnu mere præcise tal ud af det.

Endomondo kan downloades gratis fra Appstore eller Google Play. Læs mere om Endomondo.

Min rating: 5

No Comments Yet.

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: