Falske forhåbninger

Falske forhåbninger er en vending, som jeg er stødt meget på her på det sidste, og det er en vending, jeg stemmer for at afskaffe.

Særligt når det handler om at opnå forbedringer i dit liv, hvad enten det nu er forbedringer på det mentale plan, eller lige så vigtigt, forbedringer i din fysiske tilstand.

Tag nu os der, efter behandling for kræft, er ramt af senfølger og dermed ofte en forringet eller stærkt nedsat livskvalitet. Vi vil jo gøre næsten hvad som helst for at forbedre vores livskvalitet. Et liv uden smerter er en luksus og for nogen nærmest uopnåelig. Selv havde jeg voldsomme skader på min tarm, med sværre smerter og toilet-problemer til følge.

Tit når jeg talte med lægerne om behandlingsmuligheder, så hørte jeg ofte vendingen; vi vil jo ikke give dig falske forhåbninger…

Falske forhåbninger? Kan et håb – uanset hvad det handler om – være falskt? Det er vel aldrig falskt at håbe?! Selvfølgelig er der en mulighed for, at det du håber på, ikke sker, men det er vel ikke ensbetydende med at dine forhåbninger er falske. Og skal vi så holde op med at håbe? Og hvad så lige med: Så længe der er liv er der håb?

I min verden er det at håbe en positiv måde at anskue en mulig fremtid, og det giver mig en energi, som jeg kan bruge i min færd på at opfylde mit håb. Det er jo almindeligt kendt, at positive tanker og følelser giver dig mere energi og overskud, hvilket jo er det, vi alle har brug for, når vi ønsker at opnå forbedringer.

About Author

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Få viden, værktøjer, trips og tricks til at tage magten fra kræften. Du får også nogle skarpe tilbud og nye forløbsdatoer før de frigives officielt.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik

Formål

Stedet her er til for at hjælpe dig der har overlevet kræft eller er i gang med det, til selv at gøre noget for at få at opnå en fornyet livskvalitet, for det fede er... du KAN selv gøre noget!

Lene Aagaard © 2020. All rights reserved

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

%d bloggers like this: