Food hospital – TLC

Der var premiere på programmet på TLC i dag. Der blev fortalt om nogle cases af forskellige tilstande eller sygdomme so en diæt skal afhjælpe eller for bedre.

Der blev kigget nærmere på begrebet “superfood”. Hvad er det? Hvad betyder det? Er det bare endnu et reklame-stunt eller er der virkelig noget om snakken?

I traileren til programmet blev der også talt om diæt i forhold til kræft, og i dag var der to tvillinger som har udsigt til brystkræft pga. deres gener, det vil de prøve at forbygge med en diæt. Forud for programmet var min tanke, at den da bliver svær at “bevise”, da det jo først er muligt at erklære det en succes, når de unge kvinder en gang om mange år forhåbentlig dør af alderdom og ikke brystkræft.

Kan de hjælpe en 8 årig med voldsom migræne? Ja, det kunne de.

Desværre blev der ikke åbenbaret en diæt mod kræft, men der kom dog nogle få råd i forhold til forebygning, og det er dem du nok allerede kender på forhånd, nemlig at undgå tobak, alkohol og fedme.

Alt i alt et program, som åbner op for nogle emner der har været og stadig er svære at få gang i herhjemme i Danmark, så det synes jeg er godt. Programmet kommer ikke med nye gennembrud i viden, men viser det mange har vidst og prøvet at få frem i årevis, så jeg ser det som et godt skridt på vejen i at få udbredt den viden.

No Comments Yet.

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: