Første gang som frivillig i kræftrådgivningen

I dag har jeg haft debut i kræftrådgivningen i Svendborg. Jeg var der sammen med én af de andre frivillige i Svendborg. Vi har vagter på to timer og i dag tirsdag var rådgivningen åben fra kl. 10 til kl. 12 – det er den altid om tirsdagen. Om torsdagen er der åben fra kl. 17 til kl. 19.

Min “makker” var allerede kommet, da jeg nåede frem, det samme var en besøgende i rådgivningen, så for at lade dem have lidt ro til at tale, så gik jeg i gang med kaffe- og tebrygningen.

Senere, efter endnu en besøgende, så fik jeg fortalt hvad vi som frivillige skal huske når vi er der.

Egentlig skete der ikke så meget – to personer kom forbi på to timer – men det er vel positivt… eller er det?

Enten er det tegn på at der ikke er så mange der har behov for at komme i kræftrådgivningen og så er det jo godt nok. Men hvis der er nogen der godt kunne bruge rådgivningen, men måske ikke kender til den – og så er det jo ikke så positivt.

Nå, men jeg ser frem til nogle flere vagter… måske kommer der flere næste gang.

No Comments Yet.

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: