Hele 3 ting

Min søde datter har vidst haft en god og begivenhedsrig dag.

Det er hendes 18 års fødselsdag i dag, og hun lagde hårdt ud med at starte dagen med en køretime og en køreprøve som hun bestod. Veludstyret med sit nye kørekort (læs køreseddel) blev hun hentet af sin far, som havde indvilliget i at køre hende til Jylland.

I Jylland – nærmere betegnet på Djursland, skulle hun op og skrive under på en kontrakt om arbejde i forbindelse med hendes uddannelse til dyrepasser. Hun tog hjemmefra med en forventning om en kontrakt på et halvt års arbejde, hun kom hjem med en kontrakt på et år. Det er bare godt gået!

Da hun så flot har bestået både teoriprøve og køreprøve i første hug, så synes hendes far, at Julie skulle have lov at køre hjem far Jylland – og det gjorde hun så. I følge Toke, så har hun potentiale til at blive en rigtig god billist 😉

Hjemme i hendes lejlighed ventede Thor, jeg og Sally – Julies veninde, med et lille surpriseparty. Julie havde bedt om at få lov at komme med herned til os, for hun ville ikke hjem og være sig selv på hendes fødselsdag – og selvfølgelig måtte hun… de skulle bare lige omkring hendes lejlighed med noget vasketøj – og der ventede vi med mad og lagkage. Julie havde nær lagt en lille en i buksen, for hun troede hun havde indbrud, men hun undrede sig godt nok lidt over duften af mad ;-).

Det har været en rigtig dejlig dag, det tror jeg også at Julie synes.

No Comments Yet.

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: