Invitation

Så er vi blevet inviteret til Litauen til 50 års fødselsdag. Min fars kone…

Min første indskydelse var at sige nej tak. Jeg er ikke så begejstret for byen eller landet, måske egentlig heller ikke så meget mentaliteten. Men det interessant at følge udviklingen derovre, ikke mindst i disse finanskrise-tider.

Jeg tror at det blver en relativ kort tur derover, med fødselsdagsfesten lørdag den 20. juni om aftenen. Jeg har jo min uddannelse at passe.

Måske er jeg også lidt forbeholden, det har ikke kun været gode oplevelser vi havde med hjem derovre fra. Men, hvem ved… måske kan vi få flere af de gode oplevelser med hjem denne gang – det vil jeg i hvert fald gøre mit til.

Det bliver under alle omstændigheder interessant…

About Author

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Få viden, værktøjer, trips og tricks til at tage magten fra kræften. Du får også nogle skarpe tilbud og nye forløbsdatoer før de frigives officielt.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik

Formål

Stedet her er til for at hjælpe dig der har overlevet kræft eller er i gang med det, til selv at gøre noget for at få at opnå en fornyet livskvalitet, for det fede er... du KAN selv gøre noget!

Lene Aagaard © 2020. All rights reserved

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

%d bloggers like this: