Jeg er ved at lære det…

Jeg har købt rejsen til New Zealand plus tre dage i Dubai, jeg har opsagt mit job og jeg har snart gennemført coach-uddannelsen. Det er for vildt som jeg rykker, og det er nogle heftige ryk. Det skulle gerne blive det der kendetegner mit liv fremover.

Mit nye liv er startet, og i mit nye liv, skal jeg både metaforisk men også bogstaveligt ud på mit livs rejse.

Metaforisk fordi jeg skal til at skabe mig en ny karriere, hvor jeg i den grad skal beskæftige mig med noget jeg brænder for, og som jeg tror jeg er formidabel til; coache og give foredrag. Jeg tror det er en karriere der vil give mig det jeg altid har drømt om, nemlig muligheden for at gøre en forskel, samtidig med at jeg kan hjælpe andre til at finde deres vej i deres liv.

Bogstaveligt fordi vi jo snart skal afsted på den længste rejse vi nogensinde har været på. Det er den længste både tidsmæssigt med også afstandsmæssigt. Faktisk tror jeg ikke vi kan komme meget længere væk end New Zealand. Rejsen er vigtig, fordi det sagtens kunne være den sidste af sin slags, hvor vi alle fire er sammen om sådan en oplevelse. Julie bliver 18 til februar, og hun er allerede godt i gang med sit eget liv. Der kommer en tid, hvorhun hellere vil rejse med venner og bekendte. Den er også vigtig fordi den for mig markere en ny begyndelse, og jeg har tænkt mig at denne begyndelse, skal være spækket med gode oplevelser og nye indtryk. Det bliver helt sikkert ikke min sidste rejse, det bliver den første af sin slags i mit liv.

Jeg glæder mig, og det er egentlig betegnende for mit livssyn lige pt.; jeg glæder mig til alle de nye ting jeg skal se og præve, og jeg læder mig til at se hvor det hele bærer henad. Jeg har det som om jeg nu skal igang med “Lenes liv Del 2”.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

Scroll til toppen