Jeg har gjort det…

sagt op altså…

I den uge der lige er overstået, har jeg opsagt mit job. Den 31.10.2009 bliver min sidste arbejdsdag, i hvert fald som ansat. Efter det kan de købe mine ydelser på timebasis.

Det var den fedeste fornemmelse jeg længe har haft, jeg kunne ikke få armene ned, og jeg kunne ikke lade være med at grine over hele femøren. Jeg har endelig taget springet og sagt op, nu er der intet der kan holde mig tilbage, nu skal jeg igang med min nye karriere – coaching. Det bliver SÅ fedt!!! smiley

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå 7 af mine bedste til at forbedre din livskvalitet allerede i dag. Det koster kun din mail.

Du tilmelder dig samtidig Danmarks måske bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

Scroll til toppen