Julemad = fedtefad

Puhh, hvor er jeg glad for at det ikke er hver weekend, at jeg skal spise julemad, eller hver dag for den sags skyld.

Jeg har besøg af min far og hans kone, og de lagde ud med at inviterer til en rigtig hyggelig aften på en restaurant i Odense i går aftes. Min far havde forudbestilt den helt store julebuffet – og hold da op! Selvom jeg ikke smagte det hele og selvom jeg kun tog en ganske lille smule af det jeg smagte, så ligger det bare enormt tungt og noget af det, er ret fedt og det bringer så mig i fedtefadet, for resultatet er en mave som hader OG straffer mig i det meste af en dag. Jeg kan jo godt lide julemaden, men det er altså ikke de maveproblemer værd!

Det må så være dagens lektie!!

Det var dog rigtig hyggeligt at have dem på besøg. De tog afsted igen her til formiddag, de skulle ind til byen. Til frokost skulle de mødes med Julie, for hun kunne ikke komme med, da vi andre var ude at spise. Nu er de så rejst hjem til Litauen igen, og så ser vi dem først igen i det nye år.

About Author

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Få viden, værktøjer, trips og tricks til at tage magten fra kræften. Du får også nogle skarpe tilbud og nye forløbsdatoer før de frigives officielt.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik

Formål

Stedet her er til for at hjælpe dig der har overlevet kræft eller er i gang med det, til selv at gøre noget for at få at opnå en fornyet livskvalitet, for det fede er... du KAN selv gøre noget!

Lene Aagaard © 2020. All rights reserved

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

%d bloggers like this: