Kontrol… igen

Det er kontroltid, så lige nu ligger jeg i en hospitalsseng, og venter på at det bliver min tur.

Normalt foregår kontrol jo ikke fra en hospitalsseng, men da jeg skal have en gynækologisk undersøgelse, og det pt. kun kan lade sig gøre i narkose, så er det måden det sker på.

Denne gang har jeg slet ikke haft nogen “nedetid” op til kontrollen. Jeg har følt mig godt tilpas, ikke spor bekymret, og ingen problemer med at falde i søvn, noget jeg ellers altid har døjet med.

Jeg synes selv at jeg bliver bedre og bedre til, at gøre hvad jeg kan for at hjælpe mig selv, og gøre mit til at jeg ikke bliver syg igen. I takt med at tiden går, og jeg føler mig godt tilpas, rask, glad og har mod på fremtiden, ja, så vokser min tro på, at jeg ikke bliver syg igen. Den tro, eller overbevisning giver ro. Rigtig meget ro! Og selvfølgelig en masse overskud.

Jeg er med andre ord, en glad, styrket og stolt kræftoverlever 😀

Det betyder også, at jeg tillader mig at nyde, at jeg på en helt almindelig arbejds-torsdag, kan ligge i en seng og dase hele formiddagen.

About Author

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Få viden, værktøjer, trips og tricks til at tage magten fra kræften. Du får også nogle skarpe tilbud og nye forløbsdatoer før de frigives officielt.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik

Formål

Stedet her er til for at hjælpe dig der har overlevet kræft eller er i gang med det, til selv at gøre noget for at få at opnå en fornyet livskvalitet, for det fede er... du KAN selv gøre noget!

Lene Aagaard © 2020. All rights reserved

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

%d bloggers like this: