Min søde principfaste mand

Julie og jeg har længe spurgt Toke om han ikke skulle på Facebook. Efterhånden er der en del af hans kolleger der er på, og så er der jo det med at finde gamle skolekammerater og den slags. Men han har holdt stand – han skulle aldrig på FB, det var et princip. Men for et stykke tid siden blev han modig – eller også kunne han bare ikke modstå den udfordring jeg gav ham 😉

Jeg sagde til ham, at jeg ville oprette en gruppe på facebook, hvor folk som blev medlem bakkede op omkring at Toke skulle på FB. Udfordringen blev, at han måtte bestemme hvor mange medlemmer den gruppe skulle have, før han ville bukke under og lave en profil. Han kom med et STORT tal… synes han selv. Gruppen skulle runde 110 medlemmer før han ville bukke under.

3 uger og lidt “fodarbejde” senere…

Toke er nu på FB, og han må sande, at han allerede nu har flere venner end han troede han ville få. Selvom jeg konstant fortæller ham, at han har et monster-netværk, så synes han ikke selv det er så vildt, men mon ikke han også må sluge en kamel på det område. Når der er gået et stykke tid, så vil han have ganske mange venner på FB. Og én eller anden dag, vil han måske også indrømme, at det er lidt sjovt.

Man har et princip… til man finder et nyt (og bedre?)

No Comments Yet.

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: