Min trykkammerbehandling – Dag 11

Egentlig er det dag 13, men jeg har sprunget over to gange indtil nu; i den første uge om fredagen, som jeg skrev om den 4. juli. Anden gang var sidste fredag. Denne gang skyldes det, at jeg fik en blødning fra tarmen torsdag eftermiddag, med det resultat, at jeg sad på traumecentret i en time, bare for at blive sendt tilbage på hotellet igen, med beskeden om at jeg fredag skulle have en kikkertundersøgelse af tarmen.

Fredag morgen og formiddag tilbragte jeg så på 12. sal på den afdeling, hvor de foretager kikkertundersøgelser. Det tog det meste af formiddagen for dem at finde ud af, hvem der skulle give mig klyx… det skulle min stamafdeling, som så er onkologisk afdeling. Men da de aldrig havde set mig på onkologisk, så ville de ikke have med mig at gøre. Det endte med at sygeplejesken selv gav mig det klyx, lod mig vendte i et rum for mig selv i en ½ time, mens det virkede. På det værelse havde jeg den vildeste udsigt over Københavns havn. En ½ time senere kom jeg ind til undersøgelsen. De kom ca. 75 cm. Op i tarmen, en grisset omgang, da jeg ikke var ordentligt renset. Vi fandt dog ud af, at blødningen sandsynligvis stammer fra en lille rift 30 – 35 cm. Oppe i tarmen. Blødningen var stoppet, så der var ikke brug for mere behandling.

Ifølge lægen kunne jeg roligt fortsætte i trykkammeret, og skulle der komme flere blødninger kan jeg bare komme, så vil han brænde inde i tarmen, så blødningerne stoppes og jeg kan fortsætte min behandling.

I denne uge er det indtil videre gået godt. Det virker med at tage pillen ca. 9.15 når jeg skal i tanken klokken 10. Så jeg har fået piller med på værelset som jeg kan tage. Målet for denne uge, er at komme i tanken alle 5 dage – hvilket så vil være den første uge hvor det lykkedes.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen