Mit fokus er blevet væk

Jeg ved det jo godt, og dem som kan hjælpe mig – min coach for eksempel, fortæller mig jo også, at dét du fokuserer på, er det du får! Dér hvor dit fokus er, det er dér du er! Mit fokus er VÆK!!

Lige i øjeblikket har jeg noget svært ved at fokuserer på hvor jeg gerne vil hen, og det jeg gerne vil opnå, derfor kommer jeg selvfølgelig heller ingen vegne. Nogengange overvælder det hele mig lidt, og her i julemåneden er tvivlen begyndt at nage! Har jeg nu gjort det rigtige? Var det klogt at sige jobbet op? Får jeg nogensinde succes med min forretning? Er jeg god nok?

Selvom jeg godt ved at svaret på alle de spørgsmål er JA!!! Så har jeg lidt svært ved at mærke det JA i øjeblikket. Pengene er lidt små, og vi plejer ellers at gå amok i julegavekøb – men i år er vi NØDT til at slappe lidt af. Julie er flyttet hjemmefra, og det er vildt fedt for hende med sin egen lejlighed og sit eget liv, men indtil videre er det os der betaler. Og når jeg synes det hele strammer lidt til, så bliver jeg stresset. Når jeg er stresset og presset, så daler humøret, energien forsvinder, overskudet holder juleferie og beslutningerne bliver irrationelle!

Fokus Lene, Fokus!!

Jahhhr!! Jeg ved det! Men når nu mit fokus er væk, eller rettere, det hænger fast i alle de bekymringer og i tvivlen, så er det jo præcis også det jeg får, mere tvivl og flere bekymringer – noget jeg bestemt ikke har brug for. Hvordan er det lige, at jeg skal få mit fokus vendt hen imod masser af kunder i butikken, penge der strømmer ind, mennesker som er glade for det jeg gør for dem og ikke mindst udsigten til masser af succes??. Det er dybt frustrerende!!

Så læser jeg om et kursus eller en workshop, som nærmest er lavet med baggrund i mine bekymringer og i min tvivl – de nærmest tigger mig om at deltage – men de koster en milliardmillion. Og selvom der er rabatter og det er gode tilbud, så tøver jeg. Jeg synes ikke at jeg har råd til at lære at få gang i butikken, før jeg har gang i butikken og penge på kontoen og ikke skal ud og låne. Men hvordan er det så lige jeg skal få gang i butikken?? Det virker lidt som en ond cirkel – en cirkel jeg må have brudt… HURTIGT!

Når alt dette så er griflet ned, så ved jeg jo godt, at jeg nok skal komme igennem det her, og at det bliver på den gode måde. Og hvad er den gode måde så? Tjo… det kunne måske være, at huske at nyde processen. Jeg har jo før været i situationer, hvor jeg ikke vidste hvor pengene til huslejen i næste måned skulle komme fra, og så slemt er det jo heller ikke lige nu. Jeg har før været i situationer, hvor jeg ikke vidste hvad morgendagen og fremtiden ville bringe! og HOV… er det egentlig ikke den situation jeg står op til hver dag?! Selvfølgelig har vi alle forventninger og vel også til tider en overbevisning om, hvad morgendagen vil bringe. Men om nogen, så ved jeg da, at morgendagen kan blive en helt anden end det man havde forestillet sig.

Måske er det det lige ud for næsen af mig… mit fokus altså. Måske er det på tide at nyde processen, nyde uvisheden, nyde spændingen og nyde dagen i troen på at det kommer… det hele kommer!! Bare vent og se…

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

Scroll til toppen