Mødedag med kvinderne bag KIU

Jeg har meldt mig til frivilligt arbejde for Kræftens Bekæmpelse og også for KIU – Kvinder med kræft i underlivet. To dage efter jeg havde meldt mig på banen, sad jeg til ovennævnte møde. Et møde for Bestyrelse, kontakpersoner og vejledere i KIU.

11 fantastiske kvinder og mig. Kvinder, der som mig er vel igennem og idag har det godt og kvinder som stadig kæmper med sygdommen, men samtidig udstråler de livsmod og kampgejst. Det var fedt.

Det er et stykke tid siden, at jeg har ladet sygdom fylde i mit liv, men mødet fik mig til at indse, at den mission jeg har, om at få læger til at se positivt på trykkammerbehandling, den skal for alvor føres ud i livet. For der er stadig mange derude, som døjer med slemme stråleskader, og må tage en masse medicin som følge, eller bliver indstillet til operation.

Jeg fatter ikke hvorfor en læge ikke kan tænke; vi prøver lige med trykkammeret… det er billigt, det har ikke særligt mange bivirkninger og dem der er, er peanuts i forhold til de bivirkninger der ofte er ved smertestillende og anden medicin. Senfølger er der ikke nogen af, altså hvis man lige ser bort fra de forbedringer man opnår. POSITIVE senfølger. Der er lavet videnskabelige test, der viser at det virker.

JEG HAR PRØVET DET PÅ EGEN KROP, OG JEG VED AT DET VIRKER!!!!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

Scroll til toppen