Morgenfodring

Hver morgen i vintermånederne skal jeg op til hestene, fodre dem og lukke dem på fold. Julie havde været oppe tidligere og give ponyerne mad, så jeg skulle egentlig bare derop for at lukke dem ud. Det skulle gå lidt stærkt, for Thor skulle i skole og jeg havde lovet Julie at køre hende til Odense.

Nå, men efter at have tjekket, at alle havde spist færdigt, så åbner jeg til boksene, så de selv kan gå ud på folden. Det er det samme hver morgen…

Men idag, var åbenbart dagen, hvor jeg for alvor skulle have slået fast, at i en pony’s verden, der er græsset altså altid grønnere på den anden side. Vores lille shetlandspony har ved flere lejligheder vist os, at han har en teori om, at hvis han løber hurtigt nok under hegnet, så får han ikke stød… desværre, så har han indtil videre fået ret, det galdt også her til morgen.

Nu kunne jeg så begynde at jagte ham lidt rundt, for at få ham tilbage på den rigtige side af hegnet. Men selvom han er lille, så løber han noget hurtigere end mig, og han er bestemt ikke interesseret i at komme tilbage. Jeg måtte pænt få de andre på folden, og så kunne jeg med en pisk i hånden få ham klemt lidt op i et hjørne, lige nok til at han måtte beslutte om han ville fanges, eller løbe under hegnet igen, så han kom ind til de andre.

Benjamin – vores skønne lille pony, valgte at løbe under hegnet igen. Lidt heldigt for ham, så er der slet ikke strøm på det hegn han løb under. Det er først ude på folden at der er strøm på, men han har måske luret, at det bare er et stykke uskadeligt hegn?!

benjamin

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

Scroll til toppen