Motivation med Endomondo

Vil du registrere og holde styr din motion? på den nemme måde? og har du brug for lidt motivation? Så er Endomondo en app for dig.

Jeg har brugt Endomondo i et års tid og jeg er mildest talt begejstret. Der findes sikkert mange apps som kan noget lignende , men jeg synes den her er nem at bruge, og i gratis versionen får du funktioner nok til at komme igang og bruge den i lang tid. Jeg bruger stadig kun gratis versionen.

I et år har jeg nu registreret/tracket al den motion jeg har dyrket, lige fra den korte gåtur til de lange cykelture, ja selv den Yoga jeg laver hjemme på gulvet har jeg registreret i Endomondo.

Der er flere måder at gøre det på:

  1. Den primære måde at registrere/tracke på, er når du er udenfor, og jeg tror egentlig at det er det Endomondo først var tænkt til. Når du starter din gåtur, så starter du også Endomondo på din telefon, vælger “træning” og motionsform, i det her tilfælde er det “gang”. Tryk på start og gå din tur. Når du er hjemme igen, stopper du trackingen og så får du muligheden for at indtaste en kort tekst og dele for eksempel på Facebook.
  2. Den anden måde er at indtaste oplysninger for eksempel om den Yoga du dyrker. Her laver man en ny workout, vælger et “træningspas uden rute” indtaster en titel, motionsform, starttidspunkt, varigheden og en eventuel distance. Del eventuelt på Facebook.

Når du har gennemført et træningspas og det er registreret, så får du nogle tal stillet til rådighed. For mig er de vigtigste tal hvor mange kalorier jeg har forbrændt, hvor meget væske jeg har brugt og ikke mindst hvor langt jeg har gået. Den sidste kan du også følge med i undervejs.

Du har muligheden for at genfinde den motion du har dyrket i historikken, eller hvis du tilgår Endomondo via en browser, så kan du se dine træningspas, workout, motion eller hvad du nu vil kalde det i en månedskalender. Du kan markere hver enkelt og se en eventuel rute du har gået på et kort, og du kan se alle de oplysninger, som jeg har nævnt ovenfor.
Ydermere er der mulighed for at integrere med et pulsur, hvis du vil have endnu mere præcise tal ud af det.

Endomondo kan downloades gratis fra Appstore eller Google Play. Læs mere om Endomondo.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

Scroll til toppen