Nye skridt

Jeg smiler… jeg er glad. Jeg kan næsten lugte det jeg skal til at lave. Jeg har meldt mig til Coach-uddannelse, og skal starte i næste måned. Jeg har sendt en mail til én af Tokes veninder, for at høre hendes synspunkter med hensyn til mine idéer omkring kompressionstøj.

Det er en fed proces, det med at få idéer, og prøve at føre dem ud i livet. Jeg har for første gang mærket boblerne af glæde og passion i maven, da jeg valgte at inddrage andre. Jeg kan hjælpe andre ved at give coach-sessioner, jeg kan hjælpe andre ved at skrive om mit liv og mine oplevelser i forbindelse med min sygdom.

Der er flere idéer på bedding.

Forleden fik jeg et opkald fra den rådgiver vi talte med i Danske Bank i forbindelse med at vi ville købe et skib og starte for os selv på den måde. Projektet blev sat i bero, og han ringede så for at følge op på projektet. Jeg fortalte at projektet er skrinlagt, og han bare kan arkiverer materialet lodret et passende sted. Til gengæld ville jeg gerne, hvis jeg kunne have en åben dør, så jeg kan vende tilbage, hvis jeg får nogle nye idéer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen