Nye skridt

Jeg smiler… jeg er glad. Jeg kan næsten lugte det jeg skal til at lave. Jeg har meldt mig til Coach-uddannelse, og skal starte i næste måned. Jeg har sendt en mail til én af Tokes veninder, for at høre hendes synspunkter med hensyn til mine idéer omkring kompressionstøj.

Det er en fed proces, det med at få idéer, og prøve at føre dem ud i livet. Jeg har for første gang mærket boblerne af glæde og passion i maven, da jeg valgte at inddrage andre. Jeg kan hjælpe andre ved at give coach-sessioner, jeg kan hjælpe andre ved at skrive om mit liv og mine oplevelser i forbindelse med min sygdom.

Der er flere idéer på bedding.

Forleden fik jeg et opkald fra den rådgiver vi talte med i Danske Bank i forbindelse med at vi ville købe et skib og starte for os selv på den måde. Projektet blev sat i bero, og han ringede så for at følge op på projektet. Jeg fortalte at projektet er skrinlagt, og han bare kan arkiverer materialet lodret et passende sted. Til gengæld ville jeg gerne, hvis jeg kunne have en åben dør, så jeg kan vende tilbage, hvis jeg får nogle nye idéer.

About Author

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Få viden, værktøjer, trips og tricks til at tage magten fra kræften. Du får også nogle skarpe tilbud og nye forløbsdatoer før de frigives officielt.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik

Formål

Stedet her er til for at hjælpe dig der har overlevet kræft eller er i gang med det, til selv at gøre noget for at få at opnå en fornyet livskvalitet, for det fede er... du KAN selv gøre noget!

Lene Aagaard © 2020. All rights reserved

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

%d bloggers like this: