Om en uge, så…

Familien og jeg var i Bilka og handle idag, fordi sønnike skulle have lidt nyt tøj. Vi tog os en bid at spise derude, og mens vi sad dér, så gik snakken jo. Som i; er I klar over, at om en uge, så er vi i Auckland. Om en uge så har vi overstået det længste stræk, som vi skal flyve i denne ferie. Om en uge sidder vi i autocamperen, på vej til et fedt sted.

Lige pludselig er tiden gået. Det var den 1. august at vi afslørede, at vi skulle ud og rejse for mændene i vores lille familie, og dengang føles det som om, at der var rigtig længe til at vi skulle afsted. Og nu er det lige om lidt. Nu er det så tæt på, at jeg rent faktisk bliver lidt presset, for der skal pakkes, vi skal alle passe vores arbejde/skole til og med onsdag. Eller det vil sige de andre skal, jeg har fri onsdag.

Torsdag morgen kører vi til Hamburg, hvor vi skal flyve fra. Faktisk er jeg noget spændt på al den flyvning, det er jo ikke ligefrem min ynglingsbeskæftigelse. Men jeg har forberedt mig, og med lidt held, så går tiden hurtigt fordi jeg har noget at lave, som er sjovt. Jeg vil lave min egen værdiafklaring, der er også andre ting, som jeg synes jeg skal have styr på, som jeg kan kaste mig over, bl.a. en gameplan for min forretning.

Der skal også lidt bøger med; jeg vil læse “kast lys over skyggen” af Debbie Ford, jeg har en knaldroman, og så er der jo også den skærm alle sæder i flyet er forsynet med, så mon ikke det går.

Nå, men tiden er som skrevet fløjet afsted, og før jeg får set mig om, så er jeg også hjemme fra ferien igen. Det er noget sjovt noget, det med tiden altså; når jeg ser fremad mod noget jeg skal, og især hvis jeg glæder mig vildt til det, så synes tiden forfærdentlig lang, men når så tiden er gået og jeg kigger tilbage, så synes den samme tid, at være så usigelig kort.

Det kan jo så være en reminder om, at huske at nyde livet hele tiden, for pludselig, så er den gået, nogen gange uden at jeg lægger mærke til det. Kender du det?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

Scroll til toppen