Omlægning af karat…

For mig er det her ét af de vildeste eventyr. Jeg er nu uddannet OG certificeret Life- og BusinessCoach, så nu kan jeg for alvor gå igang med at skabe mig en karriere, som ikke kun skal berige mit liv, men forhåbentlig også en masse andre menneskers liv. Jeg er SÅ klar…

Nu behøver jeg ikke drømme om det mere, nu kan jeg endelig gøre det. Det føles virkelig godt.

Nogen gange føles det også en smule skræmmende… eller faktisk rigitgt skræmmende. Tanker som; kan jeg overhovedet det her?? får jeg nogen klienter?? vil de kunne lide mine foredrag?? kan ind imellem godt overvælde mig lidt.

Så kommer jeg i tanke om alle de kloge ord og opmuntringer jeg har hørt under uddannelsen. Et eller andet sted, så VED jeg jo, at  jeg faktisk er ret god til det med at coache. Jeg har også bemærket at mange er fascineret af min historie og lytter intensivt, når jeg fortæller den. Egentlig så handler det vel bare om at komme igang og ud over stepperne, jeg tror at selvtilliden vil komme sammen med kunder og klienter.

Jeg har gjort mit bedste for at “være klar” til at gå igang. Jeg er jo stadig i mit faste job, så jeg kan jo ikke rigtigt gå igang før jeg er færdig her, og det er jo først ved udgangen af oktober. Det giver mig jo rent faktisk en enestående chance for at gør lidt fodarbejde, sådan at jeg kan have nogle aftaler med nogle klienter om at de starter hos mig i november. Måske er det bare på tide at “tørre øjnene og tage en kiks” dvs. stoppe bekymringerne og tage ud og gøre verden opmærksom på hvem jeg er.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen