Omlægning af karat…

For mig er det her ét af de vildeste eventyr. Jeg er nu uddannet OG certificeret Life- og BusinessCoach, så nu kan jeg for alvor gå igang med at skabe mig en karriere, som ikke kun skal berige mit liv, men forhåbentlig også en masse andre menneskers liv. Jeg er SÅ klar…

Nu behøver jeg ikke drømme om det mere, nu kan jeg endelig gøre det. Det føles virkelig godt.

Nogen gange føles det også en smule skræmmende… eller faktisk rigitgt skræmmende. Tanker som; kan jeg overhovedet det her?? får jeg nogen klienter?? vil de kunne lide mine foredrag?? kan ind imellem godt overvælde mig lidt.

Så kommer jeg i tanke om alle de kloge ord og opmuntringer jeg har hørt under uddannelsen. Et eller andet sted, så VED jeg jo, at  jeg faktisk er ret god til det med at coache. Jeg har også bemærket at mange er fascineret af min historie og lytter intensivt, når jeg fortæller den. Egentlig så handler det vel bare om at komme igang og ud over stepperne, jeg tror at selvtilliden vil komme sammen med kunder og klienter.

Jeg har gjort mit bedste for at “være klar” til at gå igang. Jeg er jo stadig i mit faste job, så jeg kan jo ikke rigtigt gå igang før jeg er færdig her, og det er jo først ved udgangen af oktober. Det giver mig jo rent faktisk en enestående chance for at gør lidt fodarbejde, sådan at jeg kan have nogle aftaler med nogle klienter om at de starter hos mig i november. Måske er det bare på tide at “tørre øjnene og tage en kiks” dvs. stoppe bekymringerne og tage ud og gøre verden opmærksom på hvem jeg er.

About Author

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Få viden, værktøjer, trips og tricks til at tage magten fra kræften. Du får også nogle skarpe tilbud og nye forløbsdatoer før de frigives officielt.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik

Formål

Stedet her er til for at hjælpe dig der har overlevet kræft eller er i gang med det, til selv at gøre noget for at få at opnå en fornyet livskvalitet, for det fede er... du KAN selv gøre noget!

Lene Aagaard © 2020. All rights reserved

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

%d bloggers like this: