Opkald fra lægen på onkologisk

Så blev jeg ringet op af afdelingslægen på onkologisk på OUH. Den samme som jeg var til kontrol hos i januar måned. Hun ringede på foranledning af min samtale med patientforløbsvejlederen som jeg talte med forleden.

Hun har nu aflyst min tid til MR-scanning, og jeg bliver indkaldt til PET/CT inden næste kontrol, altså ikke den der er her i juni, men den næste. Hun laver et skriv til mig om det vi har aftalt i telefonen idag.

Hun fortalte også at den artikel hun fik af mig om trykkammerbehandling kontra stråleskader, havde hun givet videre til den tidligere overlæge på afdelingen, og det eneste hun havde fået retur, var himmelvendte øjne, og det er jo tragisk at en kræftlæge kan reagere sådan. Han er godt nok ikke længere på OUH, han er på Rigshospitalet nu, men det er da synd for de patienter derovre, hvis han får gjort sin indflydelse gældende.

Nu vil jeg se frem til at få det brev fra den læge jeg lige har talt med. Skulle det ikke lykkedes at få det til at fungere med OUH, så kan jeg jo ty til min egen læge, så må han hjælpe mig videre.

About Author

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Få viden, værktøjer, trips og tricks til at tage magten fra kræften. Du får også nogle skarpe tilbud og nye forløbsdatoer før de frigives officielt.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik

Formål

Stedet her er til for at hjælpe dig der har overlevet kræft eller er i gang med det, til selv at gøre noget for at få at opnå en fornyet livskvalitet, for det fede er... du KAN selv gøre noget!

Lene Aagaard © 2020. All rights reserved

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

%d bloggers like this: