Opkald fra lægen på onkologisk

Så blev jeg ringet op af afdelingslægen på onkologisk på OUH. Den samme som jeg var til kontrol hos i januar måned. Hun ringede på foranledning af min samtale med patientforløbsvejlederen som jeg talte med forleden.

Hun har nu aflyst min tid til MR-scanning, og jeg bliver indkaldt til PET/CT inden næste kontrol, altså ikke den der er her i juni, men den næste. Hun laver et skriv til mig om det vi har aftalt i telefonen idag.

Hun fortalte også at den artikel hun fik af mig om trykkammerbehandling kontra stråleskader, havde hun givet videre til den tidligere overlæge på afdelingen, og det eneste hun havde fået retur, var himmelvendte øjne, og det er jo tragisk at en kræftlæge kan reagere sådan. Han er godt nok ikke længere på OUH, han er på Rigshospitalet nu, men det er da synd for de patienter derovre, hvis han får gjort sin indflydelse gældende.

Nu vil jeg se frem til at få det brev fra den læge jeg lige har talt med. Skulle det ikke lykkedes at få det til at fungere med OUH, så kan jeg jo ty til min egen læge, så må han hjælpe mig videre.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen