Først var det 400, nu er det 700

OUH vil altså fyre 700 medarbejdere.

Jeg undrer mig over hvordan direktøren – med god samvittighed – kan love patienterne ikke vil mærke noget til de mange fyringer. Som patient kan jeg jo allerede nu mærke, at det stakkels personale må rende stærk, at de er for travlede og sjældent har tid til patienterne.

Hvordan forestiller de sig, at opretholde den standard, hvis de fyrer yderligere 700 medarbejdere.

Hvor er jeg glad for, at jeg ikke længere skal til behandling. Det er i forvejen ikke så sjovt, bare at skulle møde til kontrol. Hvordan er så ikke lige for dem som er i behandling? Længere ventetider? Dårligere behandling – alså den menneskelige af slagsen? Færre der overlever? Flere der bliver syge – af at være på sygehuset altså?

Under alle omstændigheder har jeg svært ved at se mulighed for forbedringer eller bare opretholdelse af status quo ved at fyre 700 mennekser.

Bare et lille tip; du har frit sygehusvalg! Måske er det blevet ekstra relevant – i hvert fald hvis du er fra Fyn?!

About Author

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Få viden, værktøjer, trips og tricks til at tage magten fra kræften. Du får også nogle skarpe tilbud og nye forløbsdatoer før de frigives officielt.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik

Formål

Stedet her er til for at hjælpe dig der har overlevet kræft eller er i gang med det, til selv at gøre noget for at få at opnå en fornyet livskvalitet, for det fede er... du KAN selv gøre noget!

Lene Aagaard © 2020. All rights reserved

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

%d bloggers like this: