Paihia og Bay of Islands

Det er vel næppe byer, altså bortset fra de store af dem. Paihia minder mest af alt om en mindre landsby, koncentreret omkring den gennemgående landevej. Da vi er ved at være gennem byen er det meste af bebyggelsen moteller og hoteller. Vi slår os ned på et campsite små 3 km. udenfor Paihia, ved Haruru Falls.

haruru

 

Paihia ligger ved Bay of Islands, en bugt med 144 øer samt nogle delfiner, sæler og hvaler. Vi besluttede at tage på sejltur, for rigtigt at kunne se og nyde dette område. Hvilken tur. Vi fik ikke set hvaler men både delfiner og sæler. Vand i den skønneste farve og ø efter ø der bare indbyder til at blive udforsket. 3 af øerne er i privat eje, ganske få må man komme i land på, og resten er enten fredede eller hellige for Maurierne og må derfor ikke betrædes.

Vi har virkeligt nydt området her. I går gik vi en meget lang tur over vandfaldet, gennem skov, stejle stier, i mangrove, over floder og langs strand. I dag fik vi så set det hele fra vandet. Jeg er lettere ør oven i hovedet af alle de indtryk indtil nu!!

No Comments Yet.

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: