Patientforløbsvejleder

Okay, der er en positiv ting ved afdeling R på OUH, deres patientforløbsvejleder, i hvert fald hende jeg er tilknyttet. Man ringer op, siger hvad man godt kunne tænke sig, og så gør hun sit bedste.

Nå, men jeg ringede til hende her til formiddag. Jeg vil have den MR-scanning aflyst. Og jeg vil have at de holder aftalen med én PET/CT scanning om året. De må stadig ikke lave GU til kontrol, men de må gerne indkalde mig, til GU i fuld narkose. Og den skriftlige meddelelse om mit forløb, som jeg skulle have, har jeg ikke fået. Og nu jeg havde hende i røret udbad jeg mig en kopi af min journal pr. 01.12.2008.

Hun fik også mit nummer, så lægen som vi talte med til kontrollen, kan ringe, hvis hun vil tale med mig.

Desværre bekræftede min snak med patientforløbsvejlederen bare mine opbyggede fordomme om, at ALLE læger er uengagerede og vælger ikke at lytte til patienten, som på mange områder jo egentlig ved bedst, især når det handler om patienten selv.

Nu må vi så se om der sker mere i den sag…

About Author

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Få viden, værktøjer, trips og tricks til at tage magten fra kræften. Du får også nogle skarpe tilbud og nye forløbsdatoer før de frigives officielt.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik

Formål

Stedet her er til for at hjælpe dig der har overlevet kræft eller er i gang med det, til selv at gøre noget for at få at opnå en fornyet livskvalitet, for det fede er... du KAN selv gøre noget!

Lene Aagaard © 2020. All rights reserved

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

%d bloggers like this: