Plantebaseret livsstil

At leve en plantebaseret livsstil er helt sikkert den bedste beslutning du kan gøre for din krop, dit helbred, dyrevelfærden og ikke mindst miljøet. DU kan komme et langt stykke af vejen med miljøet ved at gå efter økologiske varer, personligt køber jeg altid økologisk hvor det er muligt og af til fravælger jeg varer simpelthen fordi jeg ikke kan få dem økologisk.

Jeg har forsøgt at opdrage mine børn til at foretrække de økologiske varer, men jeg kan samtidig godt forstå at ungdommen fravælger økologien, så længe det er så forholdsvis dyrt at købe i forhold til de konventionelle varer. Men med det sagt, så finder jeg det så også så meget desto vigtigere at spise og leve vegansk, da landbrugsdyrene indenfor det konventionelle landbrug lever og holdes under forhold jeg under ingen omstændigheder vil støtte med hverken mine penge eller mit helbred, og det håber jeg heller ikke mine børn vil.

Når jeg vælger at leve økologisk og plantebaseret, så vælger jeg også at gøre tingene en smule vanskeligere, men jeg synes det er det værd. Efterhånden er det også lykkedes mig at finde en del varer til en okay pris steder hvor de er nemt tilgængelige. Bland andet handler jeg en stor del af mine grøntsager i SuperBrugsen. Afdelingen i Fåborg har et bredt og godt udvalg, og så har de et godt stort udvalg fra Urtekram som gør at jeg kan handle de fleste af mine dagligvarer ét sted. Ydermere så har Brugsen jo deres eget Änglemark mærke, hvor alle fødevarer er økologiske og af udemærket kvalitet synes jeg.

Læs mine tips til den nyudklækkede plantespiser her.

About Author

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Få viden, værktøjer, trips og tricks til at tage magten fra kræften. Du får også nogle skarpe tilbud og nye forløbsdatoer før de frigives officielt.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik

Formål

Stedet her er til for at hjælpe dig der har overlevet kræft eller er i gang med det, til selv at gøre noget for at få at opnå en fornyet livskvalitet, for det fede er... du KAN selv gøre noget!

Lene Aagaard © 2020. All rights reserved

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik