Radioudsendelse

Jeg sad og lyttede til en radioudsendelse igår, som jeg havde fundet på nettet. Den handlede om coaching efter kræft. Det var en interessant udsendelse. Jeg blev inspireret. Når jeg er færdig med min coachuddannelse, tager jeg fat i Dallund og spørger om de kan være interesseret i at bruge mig.

Der var også en pige med i udsendelsen, som havde besluttet at opsige sit job, for at give sig selv tre måneder til at finde ud af, hvad hun ville med sit liv. Tænk en gang, jeg ville ønske at jeg havde modet til at opsige mit job, så jeg kunne kaste mig over det, som jeg VED at jeg gerne vil med mit liv. Men endnu engang er det økonomien der stopper mig.

About Author

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Få viden, værktøjer, trips og tricks til at tage magten fra kræften. Du får også nogle skarpe tilbud og nye forløbsdatoer før de frigives officielt.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik

Formål

Stedet her er til for at hjælpe dig der har overlevet kræft eller er i gang med det, til selv at gøre noget for at få at opnå en fornyet livskvalitet, for det fede er... du KAN selv gøre noget!

Lene Aagaard © 2020. All rights reserved

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

%d bloggers like this: