Så er der en måned igen…

ENDELIG kunne Julie og jeg få lov at afsløre vores hemmelighed til Toke og Thor. Vi havde besluttet at Toke skulle have “gaven” når vi fejrede hans fødselsdag den 1. august – altså sommerfesten.

Jeg havde lavet en tale skrevet på 17 A4-sider med ca. 3 korte sætninger på hver side, og den havde jeg overtalt Thor til at læse, så det var ham der fortalte Toke om rejsen. Thor vidste jo heller ikke noget, så det var en fed oplevelse. Toke blev noget tavs, fik vidst lige nævnt noget med arbejde og vidst også lidt om penge, men ellers var han stille. Thor blev så overvældet – da det gik op for ham, at det ikke var fis – at han gav sig til at tude.

Julie og jeg har arrangeret at vi den 1. oktober i år, rejser til New Zealand for at køre rundt i en autocamper. Jeg havde sådan lidt lusket fået klemt ud af Toke, at det var dér han allerhelst ville hen i hele verden. Julie og jeg vil gerne opleve lidt storby på vejen hjem, og egentlig fik vi først et forslag om et par nætter i Bangkok. Jeg så dog på rejseplanan at vi skulle mellemlande i Dubai, og det sted er Thor vildt fascineret af, så jeg fik det lavet om til 3 nætter i Dubai på vejen hjem.

Vi startede allerede i marts med at få det hele på plads, og jeg tror ikke jeg overdriver, når jeg siger at vi alle glæder os som små børn til julegaverne. Selv Toke, for jeg havde ligesom snakket med hans chef, så han er sikker på at få fri, jeg har også arrangeret med svigerforældrene at de passer gården, rejesen er på plads, så alt i alt skal han bare pakke og tage med.

Det er godt nok stadig lidt surrealistisk, men hold da op hvor jeg glæder mig. Det er og bliver det vildeste jeg har prøvet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

Scroll til toppen