Så er jeg igang!

Så er det sket. Jeg har for alvor skudt projekt “sund og slank” igang. Siden jeg skrev mit første indlæg om projektet, har jeg brugt en del tid, på at finde årsagen til at jeg tager på. Jeg er nødt til at finde den årsag, for jeg har ikke lyst til at tabe alle de kilo, bare for at tage det hele, plus lidt, på igen, hvis endnu en krise melder sig i mit liv. Dette skal være sidste gang jeg taber mig, og jeg skal ALDRIG mere være fed. Derfor er det uhyre vigtigt for mig, at finde ind til kernen – min kerne – hvorfor tager jeg på.

Sidst jeg tabte mig, smed jeg 20 kilo, og jeg kan mærke kriblen i maven bare ved tanken om, hvordan jeg havde det allerede da jeg nærmede mig målet. Der vil jeg hen igen. Dengang fulgte jeg WeightWatchers pointprogram. Jeg har alt materialet endnu, så jeg har besluttet mig for at bruge det igen. Jeg overvejer dog stadig om jeg vil gå til møderne for at blive vejet.

Jeg har besluttet at dokumenterer min vægt og min fremgang på vores Wii. Jeg har WiiFit programmet, og jeg vil veje mig en gang om ugen dér. Jeg har nemlig fundet ud af, at når jeg tænder maskinen for at veje mig, så får jeg lyst til at lave nogle af øvelserne, og når først jeg går i gang, så kan jeg sagtens bruge 1 time. På den måde får jeg også lidt motion.

Endelig, så har jeg lånt en bog på biblioteket. Jeg er snart færdig med at læse den og jeg har lavet samtlige øvelser i bogen. Bogen hedder Slank dig let og den kan jeg varmt anbefale. Det er den som bliver vendepunktet for mig. Den koncentrerer sig om at finde ud hvorfor du tager på i vægt, og den hjælper dig til at bryde dine vaner og ændre dine overbevisninger, sådan at du får indarbejdet nogle nye vaner og overbevisninger, som støtter dig i dit vægttab. Jeg må sige at jeg er begejstret og bogen har hjulpet mig til nogle indsigter, som er nødvendige for at jeg kan få succes med mit vægttab.

Jeg har været igang i nogle dage, og jeg har overholdt mine point, hvilket er en ret stor sejr for mig, eftersom jeg i længere tid har prøvet at overholde dem, men ikke er lykkedes med det før nu. Så iiiiha, jeg er igang.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

Scroll til toppen