Senfølger på dagsordenen

I hvert fald er de på min dagsorden. Vi er fem personer som endelig er ved at få gang i en lokal afdeling af patientforeningen Kærftoverlvere med senfølger. Vi arbejder på højtryk for at blive klar til det stiftende møde som finder sted i Bolbro Brugerhus den 3. november 2010 kl. 19.

Jeg glæder mig meget til at se hvor mange som dukker op.

Med de opringninger og henvendelser jeg jævnligt får, er det tydeligt for mig, at der er brug for denne forening. Ikke alene er det rigtig dejligt at kunne dele ud af mine erfaringer og høre om andres, men det er også guld værd, at vide at man ikke er den eneste, for sådan kan det godt føles ind imellem.

Bor du på Fyn og døjer du med senfølger, så reservér aftenen den 3. november, og kom forbi til mødet. Der er en officiel indbydelse under udarbejdelse, og den offentliggør jeg her på siden så snart den kommer.

Og husk…

Jo flere vi er, jo bedre kan vi gøre os bemærket, især når det handler om at få fokus på senfølger i det officielle Danmark.

No Comments Yet.

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: