Sidste stop

Vi valgte at aflevere camperen én dag for tidligt, og så tage en ekstra nat på hotel. Vi var nok alle ved at indstille os på at det snart var tid til at vende næsen hjemad, og det gjorde os lidt mætte af alle de indtryk vi havde fået indtil nu. Så det var meget fristende, at sove i en seng som var af normal størrlse, og som ikke hældte i den ene eller anden retning.

Hotellet ville gerne modtage os en dag før, så her er vi nu.

Vi bor dejlig tæt på byen, en god halv time på gåben hver vej. På vejen til byen går vi  gennem Hagley Park, som blandt andet rummer Botanisk Have. Det var en smuk gåtur gennem botanisk have. Det er jo forår her, så Rhodondendronerne står i fuldt flor, det samme gør tulipaner og liljer. I øvrigt så er deres Rhodondendronerne i overdimensionerede størrelser. Blomsterhovederne er på størrelse med vores hoveder. Vi så også nogen hvor selve planten, eller jeg burde nok sige træet, er ca 10 – 15 meter høj. Det er Toke der står under den der er afbilledet her:

rhodondendron

Vi var også inde i centrum, hvor vi var inde på et akvarium, og de havde også et par Kiwier, som vi så. Vi var heldige at de to Kiwier valgte at komme helt hen til ruderne, så vi kunne se dem. Det er jo en fugl der er aktiv om natten og meget sky, så der er mørkt der hvor vi kan komme ind og se dem. Det er et pudsigt dyr, og STORT. Den er på størrelse med en fodbold, så kan den ikke flyve, og den har et langt næb, som den bruger til at grave mad frem under blade og kviste i skovbunden.

No Comments Yet.

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: