SNE!!! Vi elsker sne

ENDELIG!!! Så ramte sneen også Sydfyn, det holdt ellers hårdt. Hele dagen igår hørte vi om trafikale problemer, fordi der var kommet så meget sne i Odense. Julie fortalte også at busser og tog var holdt op med at køre derinde. Hernede hos os, var der intet. INTET!! Jo altså mørkt og gråt, men ingen sne. Jeg begyndte også at tvivle på om det overhovedet kom ned til os. Men det gjorde det… i nat. Da vi gik i seng i går aftes var det gråt og vådt udenfor, til morgen var der hvidt og det sneede. Det var så dejligt. Thor gik og sang og ville bare gerne afsted i skole.

Som så mange andre bilister, så havde jeg ikke vinterdæk på. Faktisk så havde jeg planlagt at skåne dem til vi skal på skiferie. Men når nu de truer med at sneen bliver liggende i et stykke tid, og jeg skal til Struer i morgen, så tænkte jeg at jeg hellere måtte få dem på. Så her til eftermiddag “skøjtede” jeg de 5 km. op til mekanikkeren. Samtidig skrev Thor at han gerne ville hentes, når han var færdig med skolen – jeg vidste godt hvorfor 🙂 Han havde ikke lyst til at køre med skolebussen i det vejr, stolede ikke rigtigt på, at den ville blive på vejen. Så jeg tog ham med hjem.

Det er holdt op med at sne igen. Thor og jeg var enige om, at det bare var så flot, så vi gik en tur. Godt med tøj på og kameraer i lommen og så ellers afsted. Så er vi klar…

Thor17DEC09

Det tager normalt ca. 15 – 20 minutter at gå ned til stranden, men i dag tog det noget længere. Thor skulle jo kaste sig i hver eneste drive, og vi skulle også lige have en sneboldkamp undervejs. Ikke mindst skulle vi også huske at nyde udsigten, alt i mens snakken gik… mon vi får hvid jul i år?

Stranden17DEC09

Nede ved stranden kunne vi se at det er meget højvandet i dag, så vi kunne kun komme til diget, det der normalt er stien, lignede mere en tilfrosset å. Så vi vendte om og gik tilbage igen. Men det var en dejlig tur.

Hjemme igen, gik jeg i stalden og mugede ud og Thor besluttede at begrave vores havebænk i sne.

No Comments Yet.

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: