Stomi i Tyrkiet

Heldigvis er luftfugtigheden ikke så høj i Tyrkiet, i hvert fald ikke lige nu, hvor jeg er her. Det var varmt, vidst endda exceptionelt varmt for årstiden og knastørt. Jeg er ikke typen der tilbringer en masse tid ved stranden af flere grunde; den ene er at jeg ikke helt stoler på at stomiposen bliver på sin plads, og den anden er at jeg ikke tåler for meget sol.

I stedet tager jeg gerne på ture sammen med familien og vi går også meget rundt… Også selvom det er varmt. Selvom jeg bevæger mig i et roligt tempo, så tager det ikke lang tid før jeg begynder at svede. Jeg har dog ikke oplevet at sveden giver problemer med at posen slipper, snarere tværtimod. I Tyrkiet var min oplevelse nærmere at pladen smelter sig fast. Det er lidt ligesom når jeg har taget et langt varmt brusebad, så er pladen nærmest helt opløst og svær at få af. Jeg er nødt til at bruge mine spritservietter for at få pladen helt af huden. Jeg har nogle servietter der er pakket enkeltvis. De er fra Welland og fås i en pakke med 20 eller 30 stk.

Når jeg har brugt spritservietter vasker jeg efter med vand, for jeg synes det er lidt hårdt ved huden, hvis jeg ikke vasker efter.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen