Sydøen, endelig…

Vi har trukket det et par dage med at køre sydpå, for vi havde både hørt og fået fortalt, at der var faldet sne. Toke og jeg var enige om, at SÅ fedt ville det heller ikke være, at køre rundt i camperen, hvis der lå meget sne. Vi fandt senere ud af, at det da ganske rigtigt havde sneet, og at det ganske rigtigt var usædvanligt, men sneen blev liggende i 3 timer, og så var den væk igen. Det er hvad du får ud af at spørge nogle australiere om vejrforholdene, koldt for dem var åbenbart under 10 – 15 grader om dagen.

Efter en ret heftig sejltur, med heftigt meget vind, kom vi endelig til Picton. Vi gjorde ikke stop. Ambitionen er stadig at nå til Queenstown, og for at det skal lykkes, må vi køre så lang som muligt idag.

Jeg fik lov at beslutte, at vi skulle overnatte i St. Arnaud, og jeg havde fundet et campsite, som viste sig at være et primitivt et af slagsen, mest fordi at faciliteterne endnu ikke var åbnet efter vinteren. Men hold da op en beliggenhed… lige ned til en smuk sø, med en bro som pegede direkte mod bjergene, se selv:

Der var bygget en slags shelter som indehold spisepladser og et velfungerende køkken, så her kokkererede Toke et skønt aftenmåltid, som vi kunne nyde, mens vi kiggede ud over søen.

stArnaud

Vi har hørt at vejret i morgen byder på regn og tåge, så vi planlægger at køre langt igen.

No Comments Yet.

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: