Veganer til Grøn koncert

Musik er godt for sjælen…

Det var lidt af et tilfælde at jeg kom til Grøn Koncert og denne gang blev det i Aarhus.

En rigtig god veninde havde vundet billetter til Grøn Koncert og spurgte om jeg ville med, og selvfølgelig slog jeg til. Ikke bare var der god musik på programmet, men jeg ville også kunne få lidt alene tid med veninden, noget vi ikke har haft længe.

Egentlig tænkte jeg ikke så meget over det med maden, for jeg havde spist en god stak gulerødder og agurk i bilen på vej til Århus, så det var jo ikke sulten der pressede sig på, til at starte med…

VI kom over på pladsen ved 16 tiden og hørte noget rigtig god musik. Rent musisk, så blev det en yderst positiv oplevelse. De fleste af kunstnerne har jeg jo hørt i radioen, såsom Burhan G, Shaka Loveless, Mads Langer, Tim C, Suspect, Lukas Graham og Kashmir, men jeg havde jo – i hvert fald med nogen af dem – min tvivl om hvorvidt de kunne performe live – læs synge rent.

Her må jeg sige at jeg fik fuld valuta for min gratis-billet. 🙂 Det er en håndfuld fantastiske kunstnere, som mildest talt blæste mig omkuld, og det til trods for at noget af det slet ikke er min stil.

Nå, men tiden gik og sulten kom…

I forvejen er jeg lidt udfordret på toiletfronten fordi jeg bare ikke kan med festival toiletter – alkoholen ryger ind, og måløjet forsvinder. Jeg drikker ikke alkohol, men selv da jeg gjorde lykkedes det mig altid at ramme toilettet, men nogen drikker tilsyneladende så meget at det med at ramme, bare ikke virker længere. Og det er klamt at komme ind til!!!

Nå, men på vej til toilettet – når man skal, så skal man jo – tog jeg et vy udover pladsen for at se på spisemuligheder…

Det blev hurtigt klart for mig, at det med at spise på pladsen, godt kunne vise sig at blive en større udfordring end det med toilettet, for det eneste der bare nærmede sig en smule det vganske, var den bøtte popcorn jeg til sidst endte med at købe.

Der var burgere, pizza, og pølser i lange baner, men det meste er præfabrikeret, såsom Pizzaerne, og det betyder jo, at der er ingredienser du ikke kan fravælge.

Mit råd er, at hvis du skal til Grøn Koncert eller andre lignende éndagsarrangementer, så tag en madpakke under armen, eller bered dig på at spise sent – hvilket betyder, når du en gang er hjemme igen :-).

Grøn Koncert blev, trods den manglende veganske mad, en super oplevelse. Tilbage hos veninden gik vi ind til pizzamanden og bestilte pizza UDEN ost og kød naturligvis.

No Comments Yet.

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: