Vinter, kulde og forkølelse

Okay, så har vinteren meldt sig på mere end én måde. Det sner og det er koldt, det hører ligesom med, og det kan jeg rent faktisk også godt lide. Hellere sne og kulde end regn og gråvejr. Når det er sagt, er der for mit vedkomne også altid en lidt kedelig sideeffekt af vinteren; jeg bliver altid forkølet, og sjovt nok altid når vi er i starten af januar.

Gad vide om det er en slags vink med en vognstang; jeg har stresset for meget i december og ikke passet godt nok på mig selv, og straffen kommer så i samme øjeblik jeg begynder at slappe lidt af igen. Så nu sidder jeg herhjemme i sofaen, slapper af, holder mig varm og drikker te. Mandag var Thor hjemme på grund af dårlig mave, tirsdag havde jeg dårlig mave, og nu er det så blevet til forkølelse for mig. Thor er frisk som en havørn igen.

I dag er én af de dage, hvor jeg bilder mig ind, at jeg savner en otte-til-fire-mand. Min mand er sømand, og når jeg ligger herhjemme og har en smule ondt af mig selv, så ville det være dejligt at blive pylret lidt om. Desværre så er han på arbejde, hvilket jo så er ensbetydende med, at jeg ikke kan slappe af og sove fra det hele. Jeg skal op og have Thor i skole om morgenen, hestene og gederne skal fodres og lukkes ud. Stalden skal gøres klar til i aften, Thor skal hentes, have aftensmad, underholdes og lægges i seng, dyrene skal hentes ind igen og fodres, men så kan jeg også slappe af.

Heldigvis kom Julie hjem igår, og hun har lovet at gøre stalden klar til i aften, og hun kører også med mig op og henter korn til dyrene, hvilket betyder, at det eneste jeg skal i aften, er at lukke dyrene ind.

Forhåbentlig er jeg på toppen igen til weekenden.

Nu nævnte jeg Thor tidligere, og jeg bliver helt misundelig, for hvad er det lige med ham? Han ligger brak i et døgn, hvor han kaster op hele natten, er virkelig skidt tilpas og helt sløv den følgende dag. Så får han en god nats søvn og så er han bare frisk igen. Gad vide hvordan han bærer sig ad med at komme sig så hurtigt?

No Comments Yet.

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: