Har du spørgsmål? Er du i tvivl? Vil du bare gerne snakke lidt inden du belsutter dig? Uanset årsagen er jeg klar til at tale med dig. Intet er for stort eller småt, fjollet latterligt eller hvad du ellers måtte mene. For hvis ikke jeg har hørt det før, så har jeg sikkert prøvet dét der var værre.​

Under vores snak vil vi afdække om du og jeg er et godt match. Vi finder ud af hvor du er nu og skaber os et overblik og din situation lige nu.

Sammen aftaler vi hvordan du kommer videre, og om du er mest interesseret i at komme i et gruppe forløb eller på et forløb med individuel behandling.

Samtalen foregår telefonisk, den er gratis og tager ca. 20-30 minutter.

Brug formularen nedenfor til at booke en afklarende samtale.

Book afklarende samtale
Så er du næsten inde i gruppenDu mangler bare lige det sidste trin

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

Få dine 5 livskvalitetsforbedrende tips herDet koster kun din mail.

Du tilmelder dig samtidig Danmarks måske bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

Scroll til toppen