Hvad gør vi, når en medarbejder rammes af kræft?

Når en medarbejder får kræft, rammes omgivelserne også, herunder arbejdspladsen og kollegerne. Det er naturligt gerne at ville hjælpe den kræftramte, men ofte lammes vi af spørgsmålet: “Hvad er det rigtige at gøre?”.

Er du leder, vil du sikkert ret hurtigt skulle finde ud af, hvordan den syge medarbejders arbejdsopgaver skal løses under sygdomsforløbet. Der opstår akutte problematikker, som skal løses i kølvandet på en sygemelding, såsom: Hvem skal løse opgaverne? Hvor længe? Og kan de det? Der skal tages hensyn til den syge medarbejder, og mange ting er uafklarede. Det kan være en vanskelig periode.

Leder såvel som kolleger kan være i tvivl om, hvordan de skal forholde sig til medarbejderen under sygdommen og behandlingsforløbet. Spørgsmål som: Skal vi kontakte ham/hende? Hvad er det rigtige at gøre? Skal vi spørge ind til…? vil ganske naturligt dukke op hos mange.

Hvordan hjælper vi bedst vores sygemeldte medarbejder?

Kan du nikke genkendende til noget af ovenstående, er følgende en relevant mulighed for din virksomhed:

  • Foredrag af en kræftoverlever. Jeg har selv været ramt af kræft. Jeg havde en god arbejdsplads under min sygdom og kender til vigtigheden af arbejdspladsens forståelse og interesse.
  • Spørgerunde i virksomheden, hvor leder og kolleger kan stille alle de spørgsmål, de går og tumler med, men ikke føler de kan stille den syge medarbejder. Få svar på alle spørgsmålene fra én som HAR været der, uden at jeres kræftramte medarbejder og kollega føler sig sat i skudlinien.
  • Uddannelse af kollega til at varetage kontakten med den kræftramte medarbejder.

Der kan laves en samlet pakke, som er tilpasset lige netop din virksomhed.

Ja tak, Ring mig op
Indtast nedenfor, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt

Få viden, værktøjer, trips og tricks til at tage magten fra kræften. Du får også nogle skarpe tilbud og nye forløbsdatoer før de frigives officielt.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik

Formål

Stedet her er til for at hjælpe dig der har overlevet kræft eller er i gang med det, til selv at gøre noget for at få at opnå en fornyet livskvalitet, for det fede er... du KAN selv gøre noget!

Lene Aagaard © 2020. All rights reserved

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

Gør som mange andre kræftramteFå viden, tips og tricks til hvordan du kan forbedre din livskvalitet

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik