Jeg er din CancerCoach, mentor og rådgiver.

Det er jeg fordi at det er mit største ønske at hjælpe dig til at din vej efter sygdommen, bliver kortere og meget mere hensynsfuld end min egen vej har været. Jeg har kort beskrevet min rejse med kræften, som jeg har haft tæt inde på livet siden jeg var 13 år gammel, så den kan du læse, hvis du har lyst.

Jeg er også plantespiser, hvilket til tider godt kan være en udfordring. Det er mit valg og jeg står ved det fordi jeg tror på det holder mig rask, og fordi jeg tror på at maden er min medicin.

Endelig så er jeg også en masse andre ting. Jeg er mor, datter, kone, fynbo, tjener, it-nørd og meget mere.

Så er du næsten inde i gruppenDu mangler bare lige det sidste trin

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

Få dine 5 livskvalitetsforbedrende tips herDet koster kun din mail.

Du tilmelder dig samtidig Danmarks måske bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

Scroll til toppen