Du har tilmeldt dig til et forløb med et 5 dages ophold hos CancerCoach Lene Aagaard, og derfor beder jeg dig udfylde dette spørgeskema.

Formålet er at starte en refleksion i dig og samtidig give mig de informationer jeg har brug for, så jeg kan forstå din nuværende situation.

Informationerne bruger jeg til at finde ud af, hvor jeg kan hjælpe dig med justeringer og værktøjer i forhold til at du kan komme videre i den retning du ønsker for dit liv og din fremtid.

Jeg vil bede dig svare efter bedste evne og huske at ingen svar er forkerte så længe du er hudløs ærlig – særligt overfor dig selv – og svarer fyldestgørende.

Du kan være fuldstændig sikker på, at den information du giver mig forbliver fortrolig, og vil udelukkende blive brugt til at finde ud af, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig på vej.

Gør som mange andre kræftramteFå 7 af mine bedste tips til at forbedre din livskvalitet allerede i dag

Du tilmelder dig samtidig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

Scroll til toppen