Regler i FacebookGruppen

Ingen promoveringer eller spam

Giv mere, end du tager, i denne gruppe. Det er et venligt, men bestemt, nej tak til selvpromovering, spam og irrelevante links. Vi ved hvor vi kan finde dig, hvis vi vil købe dine produkter 😉

Vi ved godt du har de smukkeste intentioner, og ikke er kommet for at sælge, men vi har et pitch-frit læringsrum, så selvom du kan se at dine produkter ville kunne hjælpe dine med-campere, må du ikke pitche dem. Når de lærer dig bedre at kende, opdager de også hvordan du kan hjælpe.

Men hvad er selvpromovering? Her er min enormt subjektive holdning til hvad det er:

  • Salg. Produkter, ydelser, kurser, workshops, events. Hvad som helst der giver dig penge på kontoen.
  • Promovering af webinars, lives, events, nyhedsbreve.
  • Links til dine sociale medier, din hjemmeside eller andre grupper.
  • Affiliate links!
  • Gratis tilbud om kurser, workshops, webinarer, bøger, hvad som helst. De bliver slettet.
  • Ingen “send PB” eller “send besked for at få mere info”. Vi er her alle sammen for at lære. Del med gruppen, og lad os vokse sammen.  

Ingen lives I gruppen

For at undgå notifikation-oversvømmelse hos medlemmerne, må du ikke gå live her i gruppen.

Vær aktiv i gruppen

Vi er et aktivt, levende og hyggeligt fællesskab. For at blive ved med at være det, kræver det at vi alle sammen er med. Du behøver selvfølgelig ikke poste en masse, men send et hjerte ind imellem.

Ingen privatbeskeder til andre medlemmer

Du må ikke skrive privatbeskeder til de andre medlemmer i gruppen. Alle kan at gå ind og ud af fællesskabet her som de vil, uden at få private beskeder efterfølgende. Respekter privatsfæren!

Det her handler ikke om at du ikke må connecte med dem i gruppen på kryds og tværs. Slet ikke. Men det handler om, at jeg vil passe på mine medlemmers energi.

Jeg ved, at rigtig mange af jer vil have brug for at tappe ind og ud af energien her i gruppen, og at i allerede har gang i rigtig mange ting der fylder i jeres hverdag.

Derfor holder vi al kommunikation og aktivitet her i gruppen, så man netop kan tappe ud af energien herinde.

Er i nogle stykker der beslutter sig for at skrive sammen, er det selvfølgelig ikke mod reglerne. Men at skrive en PB til andre medlemmer fordi i har et spørgsmål til noget de har skrevet, eller medicin/kosttilskud de bruger, eller hvilke bøger de har læst, må du ikke. Spørg i gruppen, og lad os alle sammen blive klogere af det svar du får.

Respekter alles privatliv

Det kræver gensidig tillid at være en del af denne gruppe. Ægte og ærlige diskussioner kan være følsomme og private. Det, der deles i gruppen, bliver i gruppen!

Vi passer på dig og tager dig seriøst

Oplever du noget ubehageligt i gruppen eller er utilfreds med noget, kan du få fat i admin direkte på hej@leneaagaard.dk. Vi holder en god og positiv stemning i gruppen.

Er der noget der ikke virker? Måske en video på platformen driller, eller dit login er væk, eller du ikke kan finde en bestemt PDF? Så skriv til hej@leneaagaard.dk

Vi prøver at holde “fællesrummet” så fri for individuelle praktiske problemer som muligt, fordi vi ved hvor træls det er, at få en notifikation om et opslag der burde have været en e-mail!

Scroll to Top