Efterhånden har jeg mødt mange som har overlevet kræft, og fælles for dem er at de ville ønske, at der var et tilbud, som kunne hjælpe dem til at komme videre med livet efter kræft.

Jeg har samlet viden, taget notater, lyttet til dem jeg har mødt og brugt min egen erfaring både som kræftoverlever, men også som pårørende og det vil jeg gerne dele med dig.

Jeg er CancerCoach

Sygdom kan vende op og ned på hele din tilværelse. Orden bliver til kaos. Lige når krisen står på, for eksempel hvis du, som jeg, har fået en kræftdiagnose, så er dét alt hvad der er plads til i livet. Det handler om at komme igennem og overleve.

Når behandlingen er overstået, bliver du “løsladt” fra hospitalet; Du er rask, kræften er væk. Nu skal du hjem og komme dig, og du skal tilbage til livet. Mange og store spørgsmål melder sig: Hvor vil jeg gerne hen? Hvad skal jeg lave? Hvornår? Hvordan? Og hvad er jeg egentlig i stand til? Opgaven er nærmest uoverskuelig, særligt når overskuddet og energien kan ligge på et MEGET lille sted.

Jeg er kræftoverlever, jeg har været der og jeg kan hjælpe dig…

Jeg vil være din motivator, og jeg vil inspirere dig til at handle.

Jeg kan hjælpe dig til at blive afklaret på forskellige områder af dit liv, og jeg kan hjælpe dig til at nå de mål, du sætter dig. Det kunne for eksempel være mål som:

  • At blive afklaret i forhold til din sygdom og dit helbred.
  • At blive bedre til at gå til kontrol.
  • At vende tilbage til arbejdet.
  • At finde dine værdier i dit liv.

Der er flere måder at komme igang på:

Scroll to Top